Om oss
Om oss Strategi Ledelse Styret Produksjon Lisenskart Prosjekter
Bærekraft
Bærekraft Klima & Miljø Folk og samfunn Sponsing og støtte Styring
Styring Generalforsamling Rapporter og presentasjoner (eng)
Investor
Investor Om aksjen Utbytte Rapporter og presentasjoner Finanskalender Governance Belåning
Karriere
Karriere Ledige stillinger
Nyheter og media
Nyheter og media Nyheter Børsmeldinger Artikler
Kontraktører og leverandører
Kontraktører og leverandører Vilkår for kjøpsordre Etiske retningslinjer Policy hub

Energi til neste steg

Vår Energi er forpliktet til å levere en bedre fremtid ved å gi energi til lokalsamfunn og flinke folk. Vår støtte gir energi til lokale og nasjonale talenter, initiativ og prosjekter som tar lokalsamfunnet videre. Vi ønsker å jobbe sammen, se lokale tiltak lykkes og inspirere andre til å lykkes. Vi ønsker å se utøvere nå nye høyder og lokalsamfunn med aktivitet.

Derfor sier vi at vi gir energi til neste steg.

The Community

Vi støtter lokalsamfunn, og har mål om at våre aktiviteter skal skape lokale ringvirkninger og muligheter.

Vi vektlegger lokale prosjekter og initiativer som gir aktiviteter og styrker nærmiljøet. Gjennom å støtte lokalsamfunn, ønsker vi å gi noe tilbake – noe som betyr en forskjell for folk.

Les om arbeidet med å forhindre utenforskap og fremme folkehelse for barn og unge.

The Next

Vi støtter organisasjoner, tiltak, ideer og prosjekter målrettet unge med mål om å fremme kompetanse og utdanning innen tekniske fag.

Gjennom å støtte unge mennesker og organisasjoner, er målet å investere i morgendagens muligheter og arbeidskraft.

Les om samarbeidet mellom Vår Energi og Ungt Entreprenørskap Rogaland.

The Edge

Vi støtter de på det aller høyeste nivå; de beste på sitt felt, enten det er innen idrett, akademia, næringsliv eller andre områder hvor de står fram som rollemodeller.

Ved å gi energi til denne gruppen mennesker støtter vi de som jakter ekspertise, presisjon og leveranse på det aller høyeste nivå.

Les historien til ski-talentet Halvor Hilde Gunleiksrud.

Happy kids in Vår Energi Arena Sørmarka

En ny æra for Folkehallene

Samarbeidet mellom Vår Energi og Folkehallene har styrket aktivitetstilbudet for barn og unge i Stavangerregionen. Ambisjonen er bedre folkehelse, sosial mestring og redusert utenforskap.

Les mer
Players posing - from training session with Viking FK women

Vår Energi sponser Viking

Sponsoravtalen med Vår Energi bidrar til at Viking FK kan styrke sitt arbeid for å utvikle barne- og ungdomsfotball og fremme likestilling på banen.

Les mer
Gruppe elever presenterer foran publikum

Ungt Entreprenørskap – morgendagens kompetanse

Vår Energi er en stolt sponsor og samarbeidspartner med Ungt Entreprenørskap Rogaland. Et partnerskap hvor organisasjonen, sammen med lokale skoler, elever og Vår Energi aktivt jobber sammen for å sette fokus på innovasjon, idéutvikling og skaperglede.

 

 

 

Les mer

Satser på lokale og nasjoale talenter

På grunn av sponsoravtalen med Vår Energi kan unge skitalenter som Halvor Hilde Gunleiksrud satse for fullt på alpinkarrieren.

Les mer

Søk om støtte  

Vår Energi vil gi energi til neste steg for både lokalsamfunn og den enkelte. Dette er kjernen i vår tilnærming til sponsing.  

Vi ønsker å bidra til å løfte lokalsamfunn i Norge fremover. Vi mener vi kan bidra gjennom å støtte mangfold, prosjekter og initiativer som skaper vekst og muligheter.  

Vi inviterer klubber, lag og organisasjoner til søke om støtte til initiativer, prosjekter og idéer som bygger opp under vårt mål om økt aktivitet og vekst i lokalsamfunn. 

Gjennom vår søknadsportal er det mulig å sende inn søknader om støtte én gang på vinteren (åpner 1. februar og stenges 29. februar) og én gang på høsten (åpnes 1. september og stenges 30. september). 

Den som søker må være over 18 år og det kan søkes om støtte til tiltak innenfor idrett, kultur eller utdanning. Vår Energis støtteordning er kun for norske prosjekter. 

Søknaden må minimum inneholde:  

  1. Hva det søkes midler til (prosjektbeskrivelse) 
  2. Hvordan midler vil skape aktivitet og bygge lokalsamfunnet 
  3. En idé om hvordan merkevaren Vår Energi kan synliggjøres – uten at det kommer i konflikt med eventuelle eksisterende avtaler. 

Team picture

Kids playing computer games in Vår Energi Arena Sørmarka

Vår Energi Energisers

Oversikt tildelinger fra Vår Energi