Om oss
Om oss Strategi Ledelse Styret Produksjon Lisenskart Prosjekter
Bærekraft
Bærekraft Klima & Miljø Folk og samfunn Sponsing og støtte Styring
Styring Generalforsamling Rapporter og presentasjoner (eng)
Investor
Investor Om aksjen Utbytte Rapporter og presentasjoner Finanskalender Governance Belåning
Karriere
Karriere Ledige stillinger
Nyheter og media
Nyheter og media Nyheter Børsmeldinger Artikler
Kontraktører og leverandører
Kontraktører og leverandører Vilkår for kjøpsordre Etiske retningslinjer Policy hub

Sikreste operatør

offshore worker posing for safetySikkerhet er en verdi som er integrert i selskapets kultur, og vi samarbeider med andre operatører for å styrke sikkerhetskulturen og unngå større ulykker, skader og uønskede hendelser i den daglige virksomheten.

Dette avhenger av at arbeidsstedet har god design og at fysisk integritet på struktur og utstyr er intakt. Disse fysiske elementene danner grunnlaget for et arbeidsmiljø som beskytter alle medarbeidere mot fysisk og psykisk skade.  

Trygge og gode arbeidsforhold påvirker også produktiviteten og engasjementet blant de ansatte på en positiv måte. Dette fører igjen til endringer og forbedringer som kan styrke både sikkerheten og de økonomiske resultatene i selskapet.  

Sikkerheten til våre medarbeidere og kontraktører har alltid førsteprioritet. Vi skal bli den sikreste operatøren på norsk sokkel. 

Alltid sikker

Vi er en del av nettverket “Alltid sikker,” som er et samarbeid mellom Equinor, Aker BP og ConocoPhillips, med støtte fra BehaviourLab. Formålet med nettverket er å styrke sikkerhetskulturen i bransjen, og jobbe sammen mot målet om å unngå store ulykker og uønskede hendelser i vår daglige virksomhet. Always safe hjul - illustrasjon på norskPå nettsiden “Alltid sikker”  finner du HMSS-kurs innenfor de fire emnene i årshjulet for sikkerhet. Disse kursene bidrar til vår nullvisjon om å styrke sikkerhetskulturen og riktig sikkerhetsatferd. Nye kurs blir tilgjengelige i begynnelsen av hvert kvartal. 

Kursene er utformet slik at de kan brukes som en teamoppgave, slik at lederne kan engasjere teamene sine aktivt i viktige sikkerhetsspørsmål og sikre eierskap til lokale tiltak.

Prosessen bidrar til å identifisere og løse sikkerhetsutfordringer gjennom å innhente tilbakemeldinger fra teamene og rapportere dette tilbake til relevante funksjoner. 


Kompetent organisasjon

Vi har som mål å opprettholde, tiltrekke og videreutvikle en mangfoldig og profesjonell arbeidsstyrke.  

Endring og utvikling drives av en tankegang basert på å sette retning, inspirere til handling og gi myndighet til å finne løsninger, med vekt på helhet og effektivt samarbeid.  

Vi respekterer og verdsetter den enkeltes unike bidrag til selskapet, og er opptatt av å skape et inkluderende arbeidsmiljø som respekterer den enkeltes verdighet og ser kraften i forskjellene mellom oss.  

Fire glade menn spiller fotballspill. Bygge en sterk organsisasjon er en prioritering som inngår i vår strategi.

Lokal verdiskaping

Vi kjøpte varer og tjenester for om lag 16,3 milliarder kroner i 2022, og mer enn 95 prosent av leverandørene var basert i Norge.  

Lokal verdiskaping og ringvirkninger er viktig for oss, og industrivirksomhet, sysselsetting og kompetanseutvikling i de lokalsamfunnene Vår Energi har aktiviteter i står sentralt i denne sammenheng.

Til sammen har vi skapt mer enn 10.000 arbeidsplasser og forventer å bidra med nærmere 40 milliarder kroner i skatt for 2022.  

Sponsing og støtte

Vår Energi er forpliktet til å levere en bedre fremtid ved å gi energi til lokalsamfunn og flinke folk. Vår støtte gir energi til lokale og nasjonale talenter, initiativ og prosjekter som tar lokalsamfunnet videre. Vi ønsker å jobbe sammen, se lokale tiltak lykkes og inspirere andre til å lykkes. Vi ønsker å se utøvere nå nye høyder og lokalsamfunn med aktivitet.

Players posing - from training session with Viking FK women
Happy kids in Vår Energi Arena Sørmarka

En ny æra for Folkehallene

Samarbeidet mellom Vår Energi og Folkehallene har styrket aktivitetstilbudet for barn og unge i Stavangerregionen. Ambisjonen er bedre folkehelse, sosial mestring og redusert utenforskap.

Les mer
Players posing - from training session with Viking FK women

Vår Energi sponser Viking

Sponsoravtalen med Vår Energi bidrar til at Viking FK kan styrke sitt arbeid for å utvikle barne- og ungdomsfotball og fremme likestilling på banen.

Les mer
Gruppe elever presenterer foran publikum

Ungt Entreprenørskap – morgendagens kompetanse

Vår Energi er en stolt sponsor og samarbeidspartner med Ungt Entreprenørskap Rogaland. Et partnerskap hvor organisasjonen, sammen med lokale skoler, elever og Vår Energi aktivt jobber sammen for å sette fokus på innovasjon, idéutvikling og skaperglede.

Les mer