Hammerfest-baserte Bæivi skal levere cateringtjenester til Vår Energi sitt kontor i Hammerfest de tre neste årene.

Cateringselskapet Bæivi AS holder til i Strandgata i Hammerfest og har siden oppstarten i 2017 vært en stødig leverandør av gode måltider og smaksopplevelser for både fastboende og besøkende i Finnmark.

Nå er selskapet valgt til å servere mat til de godt og vel 80 medarbeiderne som jobber ved Vår Energi sitt kontor i Hammerfest. Leder for Vår Energi sitt kontor i Hammerfest, Steffen Varpe er fornøyd:

Vi gleder oss stort over avtalen, og er spesielt glad for at kontrakten går til en lokal leverandør. Bæivi er en spennende bedrift med masse energi. De satser lokalt, og er godt kjent for å ha høy kvalitet i alt de gjør. Nå gleder vi oss stort til å bli enda bedre kjent med Bæivi og tjenestene de tilbyr, sier

Kontrakten sysselsetter tre heltidsansatte. I tillegg inkluderer avtalen bruk av lærling.

Vår Energi arbeider målrettet for å styrke regionalt næringslivs muligheter for å kunne delta i konkurranser om kontrakter knyttet til Goliat-feltet.

Dette er andre kontrakten på kort tid som tildeles en lokal leverandør. Tidligere i vår ble Hammerfest Industriservice tildelt rammeavtale for mekaniske tjenester.