Tone Rognstad er ny VP People & Organisation i Vår Energi.

Rognstad kommer fra stillingen som VP for Project Management and Control i Equinor. Hun har bred ledelseserfaring innen HR og organisasjonsutvikling fra 15 år i forskjellige ledende posisjoner i Equinor.
Før Equinor, jobbet hun i General Electric, både ved selskapets kontorer i Norge og internasjonalt. Rognstad er utdannet innen bank og finans ved BI i Norge.

CEO i Vår Energi Torger Rød er svært fornøyd med å få Tone Rognstad med på laget, og ser fram til samarbeidet:

Vi har ambisiøse vekstplaner og videreutvikling av medarbeidere og organisasjon er et meget viktig ledd i å levere på de ambisjonene. Jeg er svært glad for at Tone takket ja til å bli med oss. Hun har egenskapene og erfaringen som skal til for å møte morgendagens krav og forventinger til en kunnskapsbedrift som Vår Energi, sier Rød.

Tone Rognstad sier:

Vår Energi er et av de mest spennende olje og gass-selskapene i Norge. Selskapet er ungt, men bærer med seg en stolt arv fra norsk sokkel og en sterk vilje til nyskaping. Vår Energi er på kort tid blitt en ledende aktør på norsk sokkel med en klar plan for bærekraftig vekst. Ambisjonene, tempoet og vinnerviljen passer meg perfekt, og jeg setter stor pris på Vår Energis visjon om en bedre fremtid.

 

Om Vår Energi

Vår Energi er et ledende uavhengig olje- og gasselskap på norsk kontinentalsokkel (NKS). I Vår Energi jobber vi for en bedre fremtid gjennom ansvarlig vekst basert på over 50 år med drift på norsk sokkel, en robust og diversifisert portefølje med pågående utviklingsprosjekter, og en lang historie av vellykket leting. Vår ambisjon er å være den sikreste operatøren på NKS, den foretrukne partneren, en leder innen bærekraft og en netto null-utslipps produsent (Scope 1 og 2) innen 2030.
Vår Energi har mer enn 900 ansatte og eierandeler i 35 produserende felt med en dagsproduksjon på 247 000 fat oljeekvivalenter (boe) per tredje kvartal 2021. Hovedkontoret er utenfor Stavanger, Norge, og vi er eid av energiselskapet ENI (69.85%) og det energifokuserte private equity selskapet HitecVision (30.15%). For å lære mer, vennligst besøk varenergi.no.

Kontaktperson:
Andreas Wulff, Direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt
Mobil: +47 926 16 759
Email: andreas.wulff@varenergi.no

This announcement may include projections and other “forward-looking” statements within the meaning of applicable securities laws. Any such projections or statements reflect the current views of Vår Energi AS (“Var Energi”) about further events and financial performance. No assurances can be given that such events or performance will occur as projected and actual results may differ materially from these projections. Var Energi undertakes no obligation to publicly release any revisions to these forward-looking statements to reflect events or circumstances after the date of this announcement.