Vår Energi AS’ årsrapport er klar og illustrerer en sterk omsetning på over 29 milliarder kroner i 2018, med en gjennomsnittlig produksjon på over 169 000 fat oljeekvivalenter per dag (foepd).

Kristin Kragseth, administrerende direktør i Vår Energi, er fornøyd med resultatene fra 2018.

Resultatene viser at Vår Energi er et sterkt og robust selskap, klar til å imøtekomme forventninger om vekst. Siden fusjonen har vi deltatt i to funn, modnet utviklingsprosjektene i Balder- og Ringhorne-området mot en kommersiell beslutning, og vi har inngått avtale med Mime som ny lisenspartner, forutsatt myndighetenes godkjenning, påpeker Kragseth.

Utover dette, fortsetter en rekke andre utbyggingsprosjekter i 2019, som for eksempel Johan Castberg og Fenja, der Vår Energi deltar som partner med betydelige eierinteresser.

– Vi ser fram til å forbedre våre resultater ytterligere på en spennende reise mot 250 000 fat oljeekvivalenter per dag (foepd) på begynnelsen av 2020-årene, legger Kragseth til.

Les mer om årsresultatene fra 2018 i vår årsrapport.

Om Vår Energi AS
Vår Energi AS er et nytt ledende, uavhengig lete- og produksjonsselskap på den norske kontinentalsokkelen (NCS) og et resultat av sammenslåingen av Point Resources AS og Eni Norge AS i 2018. Vår Energi er eid av det italienske energiselskapet Eni (69,6 %) og det norske ledende private investorselskapet HitecVision (30,4 %).

Mer informasjon tilgjengelig på våre hjemmesider www.varenergi.no

Kontakt:
Andreas Wulff, direktør kommunikasjon og samfunnskontakt i Vår Energi
Mobil: +47 926 16 759
Email: andreas.wulff@varenergi.no