Om oss
Om oss Strategi Produksjon Prosjekter Innovasjon Lisenskart
Bærekraft
Bærekraft Klima & Miljø Bærekraftig samfunn Styring
Styring Generalforsamling Rapporter og presentasjoner (eng)
Investor
Investor Om aksjen Utbytte Rapporter og presentasjoner Finanskalender Governance Belåning
Karriere Nyheter og media
Nyheter og media Nyheter Børsmeldinger
Kontraktører og leverandører

24. mai 2018

Hyggevann

I løpet av sommersesongen blir trafostasjonen på Hyggevann, som blant annet forsyner Goliat med elektrisk kraft, utvidet. Hensikten er ytterligere å forsterke strømnettet mot uønskede hendelser i framtiden.

Goliat-plattformen delforsynes med kraft fra land gjennom en undersjøisk elektrisk kabel fra Hyggevann.  I dag står det to såkalte shunt-reaktorer fra Siemens på Hyggevann. Disse sikrer både stabil strømforsynlig til Goliat og bidrar også til økt stabilitet og kapasitet i strømnettet i hele Vest-Finnmark.