Om oss
Om oss Strategi Produksjon Prosjekter Innovasjon Lisenskart
Bærekraft
Bærekraft Klima & Miljø Bærekraftig samfunn Forretningsetiske forhold
Forretningsetiske forhold Generalformsamling Rapporter og presentasjoner (eng)
Investor
Investor Om aksjen Rapporter og presentasjoner Finanskalender Bærekraft Governance Belåning
Karriere Nyheter og media
Nyheter og media Nyheter Børsmeldinger
Kontraktører og leverandører

15. september 2017

Bristow tildeles ny helikopterkontrakt for Barentshavet

Eni Norge og Statoil har i felleskap tildelt Bristow Norway kontrakt for leveranse av helikopter-tjenester i Barentshavet. Kontrakten har en varighet på fem år pluss opsjoner på tre år. Kontrakten omfatter tjenester knyttet til mannskapsbytter, samt SAR (Search and Rescue) helikopter, med base i Hammerfest.

Eni Norge og Statoil holder et høyt aktivitetsnivå i Barentshavet. Kontrakten vil sikre nødvendig kapasitet for selskapene i regionen de neste årene, som for Eni Norge inkluderer aktivitet både knyttet til Goliat-feltet og leteoperasjoner. Kontrakten omfatter tilbringer-helikopter for mannskapsbytte, samt et SAR helikopter, begge av typen Sikorsky S92.