Om oss
Om oss Strategi Ledelse Produksjon Lisenskart Prosjekter
Bærekraft
Bærekraft Klima & Miljø Folk og samfunn Sponsing og støtte Styring
Styring Generalforsamling Rapporter og presentasjoner (eng)
Investor
Investor Om aksjen Utbytte Rapporter og presentasjoner Finanskalender Governance Belåning
Karriere Nyheter og media
Nyheter og media Nyheter Børsmeldinger Artikler
Kontraktører og leverandører

15. september 2017

Bristow tildeles ny helikopterkontrakt for Barentshavet

Eni Norge og Statoil har i felleskap tildelt Bristow Norway kontrakt for leveranse av helikopter-tjenester i Barentshavet. Kontrakten har en varighet på fem år pluss opsjoner på tre år. Kontrakten omfatter tjenester knyttet til mannskapsbytter, samt SAR (Search and Rescue) helikopter, med base i Hammerfest.

Eni Norge og Statoil holder et høyt aktivitetsnivå i Barentshavet. Kontrakten vil sikre nødvendig kapasitet for selskapene i regionen de neste årene, som for Eni Norge inkluderer aktivitet både knyttet til Goliat-feltet og leteoperasjoner. Kontrakten omfatter tilbringer-helikopter for mannskapsbytte, samt et SAR helikopter, begge av typen Sikorsky S92.