Om oss
Om oss Strategi Ledelse Styret Produksjon Lisenskart Prosjekter
Bærekraft
Bærekraft Klima & Miljø Folk og samfunn Sponsing og støtte Styring
Styring Generalforsamling Rapporter og presentasjoner (eng)
Investor
Investor Om aksjen Utbytte Rapporter og presentasjoner Finanskalender Governance Belåning
Karriere
Karriere Ledige stillinger
Nyheter og media
Nyheter og media Nyheter Børsmeldinger Artikler
Kontraktører og leverandører
Kontraktører og leverandører Vilkår for kjøpsordre Etiske retningslinjer Policy hub

15. august 2014

Italiensk vri på ONS

Eni Norge deltar også i år på ONS. Besøk vår stand for hyggelig prat, faglig oppdatering og italienske forfriskninger.

I 1965 var Eni Norge blant de første selskapene som etablerte seg i Norge, da oljevirksomheten startet på norsk sokkel. Som partner på Ekofisk var vi først ute med oljeproduksjon og har siden vært en sentral del av norsk petroleumshistorie. 2015 blir et merkeår for oss. Da kan vi feire 50 år i Norge. I tillegg planlegger vi neste år oppstart for vår første egenopererte plattform på norsk sokkel, på Goliatfeltet i Barentshavet.

Det er 40 år siden ONS så dagens lys. Det synes vi er verdt å markere. Derfor er vi stolt jubileumspartner for ONS, og bidrar blant annet til at det blir arrangert en gratis jubileumskonsert med Ylvis i Stavanger sentrum onsdag 27. august.

Eni Norge på ONS
Ta gjerne turen innom oss på ONS 25.–28. august for en hyggelig prat, faglig oppdatering og italienske forfriskninger. Du finner oss i hall J, stand nummer 960. Der kan du også få vite mer om Eni Norge og våre prosjekter.