Om oss
Om oss Historien Strategi Folk Ledelse
Vår virksomhet
Vår virksomhet Lisenskart Produksjon Utbygging og prosjekter
Utbygging og prosjekter Balder Future
Leting Forskning og utvikling Kommersiell virksomhet og forretningsutvikling Anskaffelser
Bærekraft
Bærekraft Sikkerhet Miljø
Miljø Klima Energieffektivitet Biologisk mangfold
Sosiale forhold
Sosiale forhold Lokal verdiskapning Samfunnsansvar Mennesker, opplæring og mangfold
Styring
Styring Bærekraftig verdikjede Forretningsintegritet Kontroll og forbedring Etiske retningslinjer og varsling
Investor Nyheter og media
Nyheter og media Mediebibliotek Nyhetsarkiv Pressemeldinger Publikasjoner Rutiner og prosedyrer
Karriere Kontakt
Text size change icon

For å endre tekststørrelse:

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på "+" for å gjøre teksten større eller "-" for å gjøre den mindre.

PC: Hold down the Ctrl-key and press "+" to increase or "-" to decrease.

EN

4. juli 2013

Oljeindustrien bygger to nye oljeverndepoter

Norsk Oljevernforening for Operatørselskap (NOFO) har i dag inngått avtaler for om lag 47 millioner kroner med Alta-bedriftene T. Johansen Drift AS og Roald Johansen AS om bygging av to oljeverndepoter i Hasvik og Måsøy i Finnmark. Depotene representerer siste byggestein i oljevernberedskapen knyttet til Goliatfeltet, hvor Eni Norge er operatør.

– Vi er glade for å kunne tilby kontraktene for totalentreprise for etableringen av oljeverndepot i Hasvik og Måsøy til Roald Johansen AS og T. Johansen Drift AS. Vi er sikre på at bedriftene vil kunne levere det beste produktet til vårt formål, sier NOFO-direktør Sjur Knudsen. I lys av økt aktivitet i Barentshavet ønsker operatørselskapene å styrke oljevernberedskapen i regionen. Goliat blir det første oljefeltet som kommer i produksjon i Barentshavet og har dannet en bærebjelke for oljevernberedskapen i området, både til havs og kystnært. Siste element i styrkingen er etableringen av depoter i Hasvik og Måsøy for oljevern- og beredskapsmateriell, for innsats i kystnære områder.