Om oss
Om oss Historien Strategi Folk Ledelse
Vår virksomhet
Vår virksomhet Lisenskart Produksjon Utbygging og prosjekter
Utbygging og prosjekter Balder Future
Leting Forskning og utvikling Kommersiell virksomhet og forretningsutvikling Anskaffelser
Bærekraft
Bærekraft Sikkerhet Miljø
Miljø Klima Energieffektivitet Biologisk mangfold
Sosiale forhold
Sosiale forhold Lokal verdiskapning Samfunnsansvar Mennesker, opplæring og mangfold
Styring
Styring Bærekraftig verdikjede Forretningsintegritet Kontroll og forbedring Etiske retningslinjer og varsling
Investor Nyheter og media
Nyheter og media Mediebibliotek Nyhetsarkiv Pressemeldinger Publikasjoner Rutiner og prosedyrer
Karriere Kontakt
Text size change icon

For å endre tekststørrelse:

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på "+" for å gjøre teksten større eller "-" for å gjøre den mindre.

PC: Hold down the Ctrl-key and press "+" to increase or "-" to decrease.

EN

29. mai 2013

Eni Norge tildelt innovasjonspris

Eni Norge er tildelt Beredskapsprisen for Innovasjon og Utvikling 2013. Det ble offentliggjort i Stavanger onsdag 29. mai under den årlige Beredskapskonferansen. Eni Norge får prisen for å ha vært i førersetet for utvikling av nye overlevingsdrakter tilpasset virksomheten i Barentshavet.

I kriteriene står det at Beredskapsprisen for Innovasjon og Utvikling skal gis til en organisasjon eller person som viser en fremragende evne til å bidra til bedre beredskap. Prisen er primært forbeholdt nye løsninger og ideer. Arbeidet med de nye draktene har vært ledet av Eni Norge, men også Dong Energy, Nexen Inc. og Total bidro i første fase av prosjektet og mottar derfor prisen sammen med Eni Norge.

De fire selskapene har på en forbilledlig måte utviklet en ny type overlevelsesdrakt for operasjoner sør i Barentshavet. Dette har de gjort i tillitsfullt samarbeid med de ansattes organisasjoner. Som representant med egen erfaring fra vinteroperasjoner i Barentshavet og for et fagforbund med medlemmer i denne industrien, var det naturlig for meg å innstille Eni Norge med sine partnere, Dong Energy, Nexen  Inc. og Total, til denne prisen, sier fagsjef HMS offshore Ketil Karlsen i Industri Energi.

Karlsen er medlem av Beredskapskonferansens programkomite, og legger til at det var en enstemmig komite som støttet tildelingen.