Om oss
Om oss Strategi Produksjon Prosjekter Innovasjon Lisenskart
Bærekraft
Bærekraft Klima & Miljø Folk og samfunn Styring
Styring Generalforsamling Rapporter og presentasjoner (eng)
Investor
Investor Om aksjen Utbytte Rapporter og presentasjoner Finanskalender Governance Belåning
Karriere Nyheter og media
Nyheter og media Nyheter Børsmeldinger
Kontraktører og leverandører

15. mars 2013

ESS og Compass Group Norge er tildelt kontrakt for forpleiningstjenester

Eni Norge inngår avtale om leveranse av forpleiningstjenester som inkluderer kjøkken og hotelldrift på Goliat FPSO. Kontrakten inkluderer også kantinedrift ved hovedkontoret på Forus og Hammerfestkontoret.

Til å bemanne denne kontrakten søker selskapet i utgangspunktet personell med lokal tilknyting. ESS og Compass Group Norge inngår dessuten avtaler med henholdsvis videregående skole og opplæringsbedrift i Hammerfest, begge med målsetting om regional rekruttering av elever og lærlinger til fremtidige jobber i petroleumsindustrien.