Om oss
Om oss Strategi Ledelse Styret Produksjon Lisenskart Prosjekter
Bærekraft
Bærekraft Klima & Miljø Folk og samfunn Sponsing og støtte Styring
Styring Generalforsamling Rapporter og presentasjoner (eng)
Investor
Investor Om aksjen Utbytte Rapporter og presentasjoner Finanskalender Governance Belåning
Karriere
Karriere Ledige stillinger
Nyheter og media
Nyheter og media Nyheter Børsmeldinger Artikler
Kontraktører og leverandører
Kontraktører og leverandører Vilkår for kjøpsordre Etiske retningslinjer Policy hub

6. desember 2012

Vedlikeholds- og modifikasjonskontrakt for Goliat er tildelt Apply Sørco

Eni Norge har signert en vedlikeholds- og modifikasjonskontrakt med Apply Sørco for Goliat. Dette er den tredje store driftskontrakten som er tildelt en lokal leverandør i Finnmark og gir ytterligere betydelige ringvirkninger knyttet til oljevirksomheten i landsdelen.  

– Vi er svært glade over at vi nå har tilgang på de ingeniørressursene vi trenger lokalt for å fullføre forberedelsene til drift, sier Svein Fredrik Fredriksen, distriktssjef for Eni Norge i Hammerfest.  – Både for denne kontrakten og kontrakten for drift og vedlikehold har lokal tilstedeværelse vært en viktig forutsetning for å delta i anbudsprosessen, sier Fredriksen.