Om oss
Om oss Strategi Produksjon Prosjekter Innovasjon Lisenskart
Bærekraft
Bærekraft Klima & Miljø Bærekraftig samfunn Forretningsetiske forhold
Forretningsetiske forhold Generalformsamling Rapporter og presentasjoner (eng)
Investor
Investor Om aksjen Rapporter og presentasjoner Finanskalender Bærekraft Governance Belåning
Karriere Nyheter og media
Nyheter og media Nyheter Børsmeldinger
Kontraktører og leverandører

6. desember 2012

Vedlikeholds- og modifikasjonskontrakt for Goliat er tildelt Apply Sørco

Eni Norge har signert en vedlikeholds- og modifikasjonskontrakt med Apply Sørco for Goliat. Dette er den tredje store driftskontrakten som er tildelt en lokal leverandør i Finnmark og gir ytterligere betydelige ringvirkninger knyttet til oljevirksomheten i landsdelen.  

– Vi er svært glade over at vi nå har tilgang på de ingeniørressursene vi trenger lokalt for å fullføre forberedelsene til drift, sier Svein Fredrik Fredriksen, distriktssjef for Eni Norge i Hammerfest.  – Både for denne kontrakten og kontrakten for drift og vedlikehold har lokal tilstedeværelse vært en viktig forutsetning for å delta i anbudsprosessen, sier Fredriksen.