Om oss
Om oss Strategi Ledelse Produksjon Lisenskart Prosjekter
Bærekraft
Bærekraft Klima & Miljø Folk og samfunn Sponsing og støtte Styring
Styring Generalforsamling Rapporter og presentasjoner (eng)
Investor
Investor Om aksjen Utbytte Rapporter og presentasjoner Finanskalender Governance Belåning
Karriere Nyheter og media
Nyheter og media Nyheter Børsmeldinger Artikler
Kontraktører og leverandører

9. november 2012

Astronomisk løft til Vitenfabrikken

Eni Norge har signert avtale med Vitenfabrikken om støtte øremerket astronomiavdelingen. Avtalen er verd to millioner kroner over fire år og skal bidra til å utvikle Planetariet, et viktig satsingsområde for Vitenfabrikken.

– Eni Norge har støttet Vitensenteret i flere år, og det er ikke tilfeldig at vi har valgt å videreføre samarbeidet nettopp gjennom Planetariet, sier kommunikasjonsdirektør i Eni Norge, Andreas Wulff. I følge internasjonal forskning er astronomi viktig for å fremme realfagsinteressen og inspirasjon til videre utvikling blant barn og unge. Astronomi er også et av hovedsatsingsområdene i ”Kunnskapsløftet”, fra første klasse til og med videregående skole. Derfor deler vi Vitensenterets veivalg og entusiasme for faget.