Om oss
Om oss Strategi Produksjon Prosjekter Innovasjon Lisenskart
Bærekraft
Bærekraft Klima & Miljø Bærekraftig samfunn Styring
Styring Generalforsamling Rapporter og presentasjoner (eng)
Investor
Investor Om aksjen Utbytte Rapporter og presentasjoner Finanskalender Governance Belåning
Karriere Nyheter og media
Nyheter og media Nyheter Børsmeldinger
Kontraktører og leverandører

19. oktober 2012

Ny lansering - Eni Norges nettsted nå med egen mobilversjon

Vi har nå utviklet en mobilløsning for Eni Norge sin hjemmeside.

Hvorfor?
Flere og flere av oss bruker våre smarttelefoner får å få tilgang til informasjon og surfe på internett. Dette er grunnen til at vi har bestemt oss for å tilby alle våre lesere en mobil tilpasset versjon av eninorge.com. Det vil si at vi har utviklet en versjon som passer til et mobile grensesnitt. Denne nye versjonen skal gjøre det enkelt å navigere og finne den informasjonen du er ute etter.

Hva trenger du å gjøre?
Ved å skrive www.eninorge.com på mobiltelefonen vil den automatisk forstå at det beste for deg er å se eninorge nettstedet som en mobil versjon. Hvis du ikke ønsker å ha den mobile versjonen, men den vanlige nettsiden,  klikker du bare på knappen: “Gå til den fullstendige nettversjonen”.