Om oss
Om oss Strategi Produksjon Prosjekter Innovasjon Lisenskart
Bærekraft
Bærekraft Klima & Miljø Folk og samfunn Styring
Styring Generalforsamling Rapporter og presentasjoner (eng)
Investor
Investor Om aksjen Utbytte Rapporter og presentasjoner Finanskalender Governance Belåning
Karriere Nyheter og media
Nyheter og media Nyheter Børsmeldinger
Kontraktører og leverandører

18. juni 2012

Leverandørseminar: Nye kontrakter for Goliat

Eni Norge inviterer til leverandørseminar i Hammerfest den 20. juni der en rekke nye kontraktsområder blir presentert. I en etterfølgende workshop deltar drift- og kontraktsansvarlige fra Eni Norge i speed dating med enkeltbedrifter.

Driftsperioden for Goliat vil gi et stort behov for leveranser innen en rekke områder. For å tilrettelegge best mulig for den nordnorske bedriftsstrukturen, preget av små og mellomstore bedrifter, deles servicekontrakter i en rekke mindre kontraktsområder.