Om oss
Om oss Strategi Produksjon Prosjekter Innovasjon Lisenskart
Bærekraft
Bærekraft Klima & Miljø Folk og samfunn Sponsing og støtte Styring
Styring Generalforsamling Rapporter og presentasjoner (eng)
Investor
Investor Om aksjen Utbytte Rapporter og presentasjoner Finanskalender Governance Belåning
Karriere Nyheter og media
Nyheter og media Nyheter Børsmeldinger Artikler
Kontraktører og leverandører

7. juni 2012

Akkarfjord skole i Hammerfest til topps i internasjonal skolekonkurranse

Akkarfjord skole har vunnet pris for beste nasjonale bidrag og beste internasjonale film i en internasjonal skolekonkurranse i regi av Eni. Premien er et gavekort på 3000 Euro. En skoleklasse fra Timor stakk av med hovedpremien for beste internasjonale prosjekt. 

Tema for den årlige konkurransen var denne gangen leker. Oppgaven gikk ut på å samle informasjon om de mest populære spill- og lekeaktivitetene i distriktet, både fra fortid og i nåtid.
 – Eni Norge er stolt over å ha 4 skoleklasser, til sammen 60 elever, fra Finnmark påmeldt til vårt internasjonale skoleprosjekt for 6, 7 og 8 trinn, sier kommunikasjonsrådgiver Grethe E. Foldnes i Eni Norge.

I tillegg til skolen i Akkarfjord, var Vardø skole, Billefjord sjøsamiske oppvekstsenter og Sentrum skole Vadsø med. Alle de norske bidragene var av høy kvalitet og ble premiert med gavekort på 1000 Euro. De andre klassene kommer fra andre steder og områder hvor Eni har sitt virke; Italia, Australia, Timor Leste, Alaska, Angola, Indonesia, Pakistan og Tunisia.