Om oss
Om oss Strategi Ledelse Produksjon Lisenskart Prosjekter
Bærekraft
Bærekraft Klima & Miljø Folk og samfunn Sponsing og støtte Styring
Styring Generalforsamling Rapporter og presentasjoner (eng)
Investor
Investor Om aksjen Utbytte Rapporter og presentasjoner Finanskalender Governance Belåning
Karriere Nyheter og media
Nyheter og media Nyheter Børsmeldinger Artikler
Kontraktører og leverandører

29. mai 2012

Hammefest og Stavanger sammen om Goliat-kunst

Hammerfestbedriften Verk og Kenneth Hansen, Lovechild Scandinavia AS i Stavanger er valgt til å bistå Eni Norge i kunstnerisk utsmykking av Goliat. – To spennende bedrifter med høy kompetanse på hver sine områder, som vil bidra til god faglig og kreativ gjennomføring, sier prosjektets leder, Kaj Gunnar Dahl, ved Eni Norges kontor i Hammerfest.

– Goliat blir det første oljefeltet i Barentshavet, det er derfor naturlig at nordnorske kunstnere inviteres til å bidra med den kunstneriske utsmykkingen, forklarer Dahl. Det er Eni Norges nye kontorbygg, under oppføring i Hammerfest, samt boligkvarteret på plattformen som skal få kunstnerisk utsmykking.