Om oss
Om oss Strategi Ledelse Styret Produksjon Lisenskart Prosjekter
Bærekraft
Bærekraft Klima & Miljø Folk og samfunn Sponsing og støtte Styring
Styring Generalforsamling Rapporter og presentasjoner (eng)
Investor
Investor Om aksjen Utbytte Rapporter og presentasjoner Finanskalender Governance Belåning
Karriere
Karriere Ledige stillinger
Nyheter og media
Nyheter og media Nyheter Børsmeldinger Artikler
Kontraktører og leverandører
Kontraktører og leverandører Vilkår for kjøpsordre Etiske retningslinjer Policy hub

18. januar 2012

Ny administrerende direktør i Eni Norge

Andrea Forzoni er ansatt som ny administrerende direktør i Eni Norge. Han kommer fra tilsvarende stilling i Enis datterselskap, Tecnomare, og har betydelig erfaring fra olje- og gassektoren.

Andrea Forzoni har hatt en rekke internasjonale stillinger, og han har ledet Enis aktiviteter i Nord-Afrika, Midtøsten, Det fjerne Østen og Australia. Han har bakgrunn som prosjektingeniør og har tidligere ledet en rekke store utbyggingsprosjekter for Eni.

«Dette er en spennende tid for Eni Norge. Vi har to utbyggingsprosjekter som kommer i produksjon i løpet av de neste to årene», sier Andrea Forzoni. Produksjon på Marulk er planlagt til andre kvartal i år, noe som gjør Eni Norge til den niende største operatøren av produserende felt på den norske sokkelen. Mot slutten av 2013 kommer Goliat til å være det første oljeproduserende feltet i Barentshavet.

«Jeg ser frem til at Eni Norge når disse betydelige milepælene» sier Forzoni.
Tidligere administrerende direktør av Eni Norge, Alessandro Puliti, er ansatt som SVP Petroleum Engineering, Production and Maintenance, basert i Milano.