Om oss
Om oss Strategi Produksjon Prosjekter Innovasjon Lisenskart
Bærekraft
Bærekraft Klima & Miljø Folk og samfunn Styring
Styring Generalforsamling Rapporter og presentasjoner (eng)
Investor
Investor Om aksjen Utbytte Rapporter og presentasjoner Finanskalender Governance Belåning
Karriere Nyheter og media
Nyheter og media Nyheter Børsmeldinger Artikler
Kontraktører og leverandører

21. desember 2011

Goliat gir kompetanseløft i Hasvik og Måsøy

I samarbeid med Hasvik og Måsøy etablerer Eni Norge digitale klasserom for fjernundervisning med bruk av sanntids lyd- og bildeoverføring i de to finnmarkskommunene. Goliatoperatøren investerer i topp moderne teknisk utstyr, mens kommunene stiller med lokaler. Investeringen har en verdi på to til tre millioner kroner.

Topp moderne infrastruktur, med video-overføring og 10 arbeidsstasjoner vil gjøre det mulig å gjennomføre opplæring uten å reise fra hjemkommunen. Utstyret vil gi mulighet for direktesendt overføring av lyd og bilde mellom undervisningsinstitusjoner og klasserommet i kommunene, via internett. Dette åpner et helt nytt vindu mot en rekke kurs-, skole- og universitetstilbud i kommunene.