Om oss
Om oss Strategi Ledelse Produksjon Lisenskart Prosjekter
Bærekraft
Bærekraft Klima & Miljø Folk og samfunn Sponsing og støtte Styring
Styring Generalforsamling Rapporter og presentasjoner (eng)
Investor
Investor Om aksjen Utbytte Rapporter og presentasjoner Finanskalender Governance Belåning
Karriere Nyheter og media
Nyheter og media Nyheter Børsmeldinger Artikler
Kontraktører og leverandører

2. mars 2010

Eni tilbyr Master-stipend til finnmarkinger

PRESSEMELDING: Scuola Enrico Mattei, som er en integrert del av Eni Corporate University i Milano, tilbyr masterprogrammet MEDEA – en Mastergrad i energiledelse med spesialisering innen energi, miljø og økonomi. -Vi ønsker å gi stipendene til personer fra Finnmark, eller med tilknytning til Finnmark, sier Bjørn Ravndal, opplæringsansvarlig.

I stipendet inngår skolepenger samt månedlig godtgjørelse for å dekke levekostnader.
– De som får stipendene, får også tilbud om et intensivkurs i italiensk før skoleåret begynner, sier Ravndal. Dette fordi man skal leve og bo i Italia. Undervisningen vil hovedsakelig foregå på engelsk, men noe vil også foregå på italiensk.

Søkere må være under 32 år, og ha en relevant høyere grads utdannelse. Yrkeserfaring fra energi- eller miljørettet sektor vil være en fordel. Eni Corporate University er Eni-selskapet som forvalter informasjon, rekruttering, utvelgelse, opplæring og kunnskapshåndtering. Det er Enis institusjonelle kontaktpunkt mot den Italienske og internasjonale akademiske verden for utvikling og spredning av konsernets bedriftskultur.

Søknadsfristen er 31. mars 2010. For mer informasjon, kontakt opplæringsansvarlig Bjørn Ravndal på tlf 52874865/91788325, eller per e-post bjorn.ravndal@eninorge.com, eller informasjons- og samfunnskontakt Sylvi Jane Husebye på tlf 78 40 62 70/98413638 eller per epost sylvi.jane.husebye@eninorge.com