Om oss
Om oss Historien Strategi Folk Ledelse
Vår virksomhet
Vår virksomhet Lisenskart Produksjon Utbygging og prosjekter
Utbygging og prosjekter Balder Future
Leting Forskning og utvikling Kommersiell virksomhet og forretningsutvikling Anskaffelser
Bærekraft
Bærekraft Sikkerhet Miljø
Miljø Klima Energieffektivitet Biologisk mangfold
Sosiale forhold
Sosiale forhold Lokal verdiskapning Samfunnsansvar Mennesker, opplæring og mangfold
Styring
Styring Bærekraftig verdikjede Forretningsintegritet Kontroll og forbedring Etiske retningslinjer og varsling
Investor Nyheter og media
Nyheter og media Mediebibliotek Nyhetsarkiv Pressemeldinger Publikasjoner Rutiner og prosedyrer
Karriere Kontakt
Text size change icon

For å endre tekststørrelse:

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på "+" for å gjøre teksten større eller "-" for å gjøre den mindre.

PC: Hold down the Ctrl-key and press "+" to increase or "-" to decrease.

EN

2. mars 2010

Eni tilbyr Master-stipend til finnmarkinger

PRESSEMELDING: Scuola Enrico Mattei, som er en integrert del av Eni Corporate University i Milano, tilbyr masterprogrammet MEDEA – en Mastergrad i energiledelse med spesialisering innen energi, miljø og økonomi. -Vi ønsker å gi stipendene til personer fra Finnmark, eller med tilknytning til Finnmark, sier Bjørn Ravndal, opplæringsansvarlig.

I stipendet inngår skolepenger samt månedlig godtgjørelse for å dekke levekostnader.
– De som får stipendene, får også tilbud om et intensivkurs i italiensk før skoleåret begynner, sier Ravndal. Dette fordi man skal leve og bo i Italia. Undervisningen vil hovedsakelig foregå på engelsk, men noe vil også foregå på italiensk.

Søkere må være under 32 år, og ha en relevant høyere grads utdannelse. Yrkeserfaring fra energi- eller miljørettet sektor vil være en fordel. Eni Corporate University er Eni-selskapet som forvalter informasjon, rekruttering, utvelgelse, opplæring og kunnskapshåndtering. Det er Enis institusjonelle kontaktpunkt mot den Italienske og internasjonale akademiske verden for utvikling og spredning av konsernets bedriftskultur.

Søknadsfristen er 31. mars 2010. For mer informasjon, kontakt opplæringsansvarlig Bjørn Ravndal på tlf 52874865/91788325, eller per e-post bjorn.ravndal@eninorge.com, eller informasjons- og samfunnskontakt Sylvi Jane Husebye på tlf 78 40 62 70/98413638 eller per epost sylvi.jane.husebye@eninorge.com