Om oss
Om oss Historien Strategi Folk Ledelse
Vår virksomhet
Vår virksomhet Lisenskart Produksjon Utbygging og prosjekter
Utbygging og prosjekter Balder Future
Leting Forskning og utvikling Kommersiell virksomhet og forretningsutvikling Anskaffelser
Bærekraft
Bærekraft Sikkerhet Miljø
Miljø Klima Energieffektivitet Biologisk mangfold
Sosiale forhold
Sosiale forhold Lokal verdiskapning Samfunnsansvar Mennesker, opplæring og mangfold
Styring
Styring Bærekraftig verdikjede Forretningsintegritet Kontroll og forbedring Etiske retningslinjer og varsling
Investor Nyheter og media
Nyheter og media Mediebibliotek Nyhetsarkiv Pressemeldinger Publikasjoner Rutiner og prosedyrer
Karriere Kontakt
Text size change icon

For å endre tekststørrelse:

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på "+" for å gjøre teksten større eller "-" for å gjøre den mindre.

PC: Hold down the Ctrl-key and press "+" to increase or "-" to decrease.

EN
Torger Rød. Foto

3. desember 2021

Torger Rød nytt styremedlem i Norsk olje og gass   

Vår Energi-sjef Torger Rød er valgt inn som nytt styremedlem i Norsk olje og gass (NOROG).  

NOROG representerer en av Norges viktigste næringer og bransjeorganisasjonen innbefatter selskapene som opererer på norsk kontinentalsokkel. 

Jeg ser fram til å ta fatt på arbeidet som styremedlem, og på vegne av Vår Energi jobbe for å nå klimamål samtidig som vi sikrer verdiskapning gjennom en mer kostnadseffektiv olje og gassproduksjon, sier Torger Rød og fortsetter:

Norsk sokkel er attraktiv og i en unik posisjon. Vi har stabile rammevilkår, effektiv og sikker drift, lavt kostnadsnivå og lave CO2-utslipp i en global målestokk. Og jeg er overbevist om at vi som næring har det som skal til for å få til en god omstilling – en omstilling der Norsk olje og gass har en nøkkelrolle i å sikre et fortsatt godt samarbeid mellom aktørene i næringen og mellom næringen og myndighetene». 

Torger Rød overtok 1. juni i år som administrerende direktør (CEO) i Vår Energi som i dag er det største uavhengige olje- og gasselskapet på norsk sokkel.

Han har til sammen 23 års erfaring fra Equinor, både i Norge og internasjonalt, og har vært både SVP Safety and Security og SVP Project Development med ansvar for samtlige utviklingsprosjekter i Equinor. 

Torger Rød tar plass i styret sammen med styreleder Monica Th. Bjørkmann (Subsea7), Karl Johnny Hersvik (Aker BP), Kjetil Hove (Equinor ASA), Marianne Lefdal (CGG), Kristin Kragseth (Petoro), Steinar Våge (ConocoPhillips), Erik Sæstad (Oceaneering) og Marianne Davenport (Baker Hughes). 

Norsk olje og gass er en arbeidsgiver- og interesseorganisasjon for selskaper som driver eller er leverandører til olje- og gassvirksomhet, havbasert fornybar energiproduksjon og havbasert mineralvirksomhet på norsk sokkel. NOROG er tilsluttet Næringslivets Hovedorganisasjon, NHO.