Om oss
Om oss Våre folk Vår historie Ledelse Eiere
Vår virksomhet
Vår virksomhet Lisenskart Produksjon Utbygging og prosjekter Leting Forskning og utvikling Kommersiell virksomhet og forretningsutvikling Anskaffelsesvilkår
Anskaffelsesvilkår Utreise offshore
Bærekraft
Bærekraft Sikkerhet Miljø Sosiale forhold Styring
Styring Bærekraftig verdikjede Forretningsintegritet Kontroll og forbedring Etiske retningslinjer og varsling
Nyheter og media
Nyheter og media Mediebibliotek Nyhetsarkiv Publikasjoner
Karriere
Karriere Læreplass
Kontakt
Text size change icon

For å endre tekststørrelse:

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på "+" for å gjøre teksten større eller "-" for å gjøre den mindre.

PC: Hold down the Ctrl-key and press "+" to increase or "-" to decrease.

EN

Utreise offshore

Til deg som skal reise offshore til Vår Energi innretninger og West Phoenix

Vår Energi (VE) har som følge av økt spredning av Covid-19, besluttet å gjenoppta obligatorisk screening-testing for alle som reiser til VE innretninger og West Phoenix.

Fra 26. desember gjelder følgende retningslinjer for reisende til Balder, Goliat og Ringhorne:

1. Dersom du opplever symptomer på øvre luftveisinfeksjon eller blir nærkontakt til en person som har testet positivt for Covid – 19 i perioden før utreise, skal du uansett og uavhengig av vaksinasjonsstatus kontakte sykepleier på innretningen for veiledning i din situasjon. Du vil ikke kunne reise hjemmefra før du har testet negativt med PCR-test på Covid – 19. Du skal kontakte din nærmeste leder dersom du ikke klarer å mobilisere på oppsatt tidspunkt.

Balder Hospital       51 60 67 06
Ringhorne Hospital  51 60 41 06
Goliat Hospital        78 40 82 08

2. Reisende skal gjennomgå obligatorisk PCR screening testing på utreisestedet (Clarion Hotel Air – Sola, og Smart Hotel – Hammerfest). Den reisende er selv ansvarlig for å booke test og avstemme reiseplanene med de oppgitte test-tidene.
Bookingkalender og instruksjon for hotellbestilling

3. Screening-testing gjelder for alle, uavhengig av vaksinasjonsstatus, og uavhengig av annen testing som er gjort før avreise hjemmefra eller i forbindelse med innreise til Norge. 

4. Personell som mobiliserer fra utlandet, skal fortsatt følge myndighetenes innreise – og karanteneregler.

 

For reisende til West Phoenix gjelder følgende:

1. Dersom du opplever symptomer på øvre luftveisinfeksjon eller blir nærkontakt til en person som har testet positivt for Covid – 19 i perioden før utreise skal du ta kontakt med sykepleier om bord på West Phoenix for nærmere instruksjon.

 West Phoenix Hospital: +47 52 88 77 01

2. Reisende skal for Vår Energi eller Vår Energi kontraktører skal gjennomgå obligatorisk PCR screening testing på utreisestedet Clarion Hotel Air – Sola. Den reisende er selv ansvarlig for å booke test og avstemme reiseplanene med de oppgitte test-tidene.
Bookingkalender og instruksjon for hotellbestilling

3. Reisende for Seadrill eller Seadrill kontraktører skal testes hos ISOS, Flyplassveien 229, i henhold til instruksjoner gitt av Seadrill.

4. Screening-testing gjelder for alle, uavhengig av vaksinasjonsstatus, og uavhengig av annen testing som er gjort før avreise hjemmefra eller i forbindelse med innreise til Norge.

5. Personell som mobiliserer fra utlandet, skal fortsatt følge myndighetenes innreise – og karanteneregler.